Divin

Divin

Divin blev etableret i 2019 af det anerkendte vinhus Vignobles Villebois, der er kendt for sine vine på Sauvignon Blanc og Pinot Noir fra prestigefyldte appellationer som Sancerre og Pouilly-Fumé. Med Divin skaber vinhuset højkvalitets alkoholfrie vine, der afspejler Loires elegante vinstile.

Divin udspringer fra Villebois’ dybe rødder i Loire-dalen, hvor huset har opbygget et stærkt renomme inden for produktion af Sauvignon Blanc og Pinot Noir. Med et ønske om at tilbyde den samme høje kvalitet i alkoholfri form blev Divin etableret i 2019, som et svar på en stigende efterspørgsel efter alkoholfri vine, der stadig afspejler regionens raffinerede stil.

Bag Divin står Villebois’ passionerede team, der benytter sig af en innovativ og skånsom dealkoholiseringsteknik, der bevarer vinens fine smagsnuancer, samt balance.

 

Divin skaber vine på klassiske druer som Sauvignon Blanc og Pinot Noir, inspireret af Villebois' rødder i Sancerre og Pouilly-Fumé. Sortimentet omfatter rødvin, hvidvin og mousserende vine, der alle bevarer vinens naturlige karaktertræk og dybde, men uden alkohol.

Information

100 Impasse des Noëls 41700 Chémery, France

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt