Smagekasse Populære hvidvine (6 flasker)
Med denne her smagekasse kan du få smagt 3 af de mest populære hvidvine hos Kjær & Sommerfeldt. Det drejer sig om 3 vine lavet på henholdsvis Riesling, Sauvignon Blanc og Chardonnay. Og vinene kommer Fra Mosel, Marlborough i New Zealand og Pays d'Oc i Sydfrankrig. Pakket i et flot gavekarton.
Læs mere
Før 899 kr.
Beskrivelse
Med denne her smagekasse kan du få smagt 3 af de mest populære hvidvine hos Kjær & Sommerfeldt. Det drejer sig om 3 vine lavet på henholdsvis Riesling, Sauvignon Blanc og Chardonnay. Og vinene kommer Fra Mosel, Marlborough i New Zealand og Pays d'Oc i Sydfrankrig. Pakket i et flot gavekarton.
2 flasker hvidvin Nik Weis, Riesling – Urban, Mosel, Tyskland
I både duft og smag byder den på komplekse, florale noter med en fin underliggende mineralitet. Vinens syre og moderate restsukker mødes i en skøn harmoni, der gør vinen til en yderst alsidig og indsmigrende nydelse. Flere gange er Urban Riesling endt på Wine Enthusiast’s Top 100 Best Buy-liste. Vi kan kun nikke anerkendende til, at sammenhængen mellem pris og kvalitet er ganske eminent.
2 flasker hvidvin 3 Wooly Sheep Sauvignon Blanc, New Zealand, Marlborough
3 Wooly Sheep er en dejlig frisk og sprød Sauvignon Blanc med en elegant bouquet af passionsfrugt, stikkelsbær og hyldeblomst. Alle de pragtfulde dufte, som newzealændere er verdensmestre i at fremelske. Smagen kan sammenlignes med en Sancerre – den er tør, spændstig og har en lang eftersmag af modne eksotiske frugter kombineret med friskheden fra lime og grapefrugt.
2 flasker hvidvin, Maison Barboulot, Chardonnay, Pays d'Oc, Frankrig
Den flotte, gyldne Chardonnay-vin fra Maison Barboulot er skabt af perfekt modnede druer, der er blevet presset nænsomt for at sikre den bedst mulige udnyttelse af druerne. Efter presningen sættes vinen til gæring på ståltanke ved en konstant temperatur på 15 grader. Cirka 30 % af vinen gennemgår en blødgørende malolaktisk gæringsproces – dvs. en omdannelse af syren i vinen fra den skarpe æblesyre til en mere moden mælkesyre for at reducere vinens surhed og skabe en afrundet og mere smøragtig og fed aroma. Det øger vinens kompleksitet og intensitet, og giver dig en meget større nydelse – uanset om du drikker vinen alene eller til maden.