Divin 0.0% Rosé

Frankrig
Frankrig
Loire

Livlig og sprød alkoholfri rosé med indbydende røde frugtaromaer og et strejf af citrus. Skøn i sommersolen, såvel som middagsbordet.

Læs mere

Livlig og sprød alkoholfri rosé med indbydende røde frugtaromaer og et strejf af citrus. Skøn i sommersolen, såvel som middagsbordet.

Læs mere
  • EcologicalNaturewine
0.0% Rosé
125
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Mad med citrus
Mager fisk
Skaldyr
Tapas
Smagsnoter
Jordbær

Jordbær

Hindbær

Hindbær

Skovbær

Skovbær

Kirsebær

Kirsebær

Solbær

Solbær

Granatæble

Granatæble

Brombær

Brombær

Viol

Viol

Blomme

Blomme

Druer
Cabernet Franc
Gamay
Malbec

Beskrivelse

DIVIN blev etableret i 2019 af det anerkendte vinhus Vignobles Villebois, der er kendt for at specialisere sig i vine på Sauvignon Blanc og Pinot Noir, blandt andet fra prestigefyldte appellationer som Sancerre og Pouilly-Fumé. Med DIVIN, stræber vinhuset efter at skabe højkvalitets alkoholfrie vine, der afspejler Loires vinstile med ynde.

Alle DIVIN vinene er skabt ved hjælp af vakuumdestillations-metoden - en metode, hvorved vinens naturlige kvaliteter og unikke karakter bibeholdes. Først udvindes de flygtige forbindelser (aromaer) og en procentdel af alkoholen. Derefter fordamper den resterende alkohol, og den alkoholfrie vin blandes med den aromatiske base for at skabe denne lækre rosé.

Druerne Pinot Noir, Cot, Cabernet og Gamay indgår i blenden og bidrager til vinen fantastiske bærpræg. Rosé 0,0% forfører en med intense aromaer af røde frugter som brombær og vilde jordbær, suppleret med et praj af frisk citrusfrugt. På paletten er vinen livlig, sprød og forfriskende. En oplagt ledsager til det store frokostbord, skaldyrsretter eller som velkomst. Serveres godt afkølet.

 

Læs hele beskrivelsen
divin_officiel_gammeentiere_avril_24_4.jpg
Produceret af Divin
Divin blev etableret i 2019 af det anerkendte vinhus Vignobles Villebois, der er kendt for sine vine på Sauvignon Blanc og Pinot Noir fra prestigefyldte appellationer som Sancerre og Pouilly-Fumé. Med Divin skaber vinhuset højkvalitets alkoholfrie vine, der afspejler Loires elegante vinstile.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt