Francis Ford Coppola Winery The Wines of Francis Ford Coppola - Cabernet Sauvignon - Paso Robles 2021

USA
USA
Californien

En stilfuld Cabernet fra Coppolas kyndige hænder. Saftige, intens og elegant på en og samme tid.

Læs mere

En stilfuld Cabernet fra Coppolas kyndige hænder. Saftige, intens og elegant på en og samme tid.

Læs mere
    The Wines of Francis Ford Coppola - Cabernet  Sauvignon - Paso Robles 2021
    229
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Kalv
    Lam
    Okse
    Vildt
    Smagsnoter
    Kirsebær

    Kirsebær

    Solbær

    Solbær

    Cedertræ

    Cedertræ

    Krydderier

    Krydderier

    Grafit

    Grafit

    Druer
    Cabernet Sauvignon

    Beskrivelse

    Cabernet Sauvignon regerer fortsat i Californien, og med denne eminente Cabernet får du et pragteksempel på Cabernet Sauvignon i sit helt rette element i Paso Robles. The Wines of Francis Coppola vine er fantastiske vine skabt på nøje udvalgte druer fra specifikke terroirs i Californien. Etiketten prydes af Eleanor Coppolas håndskrift, som er baseret på det originale etiketdesign fra familiens første vine, der blev tappet i starten af 1980'erne. Fire årtier senere, er denne serie både en hyldest til fortiden, men også bevis på vinhuset stræben på innovation. Det er ingen overraskelse at Cabernet stortrives her, da distriktet har lignende klimatiske forhold som Napa Valley og Alexander Valley. Paso Robles distriktet er omgivet af to bjergkæder og nyder godt af et middelhavsklima med varme dage og kølige nætter.

    Den ekstraordinære kombination af klima, topografi og jordbundsforhold gør Paso Robles til et enestående sted at skabe Cabernet Sauvignon med både intensitet og kølig elegance. I kælderen lagres en del af vinen på en kombination af fransk og amerikanske egetræsfade i 12 måneder. I næsen udfolder vinen klassiske amerikaner cab-noter af solbær, ristede egefade og kakao. Smager byder på rige noter af friske blåbær i flot harmoni med sorte kirsebær. Vinen har en mellemfyldige struktur, faste tanniner og en flot afrundende eftersmag med god frugt intensitet. Denne Paso Robles er en vin skabt til alskens proteinholdige retter, uanset om det bliver stegt eller grillet. En eminent partner til en god ribeye, skaft koteletter, lammekrone eller til grillede auberginer.

    Læs hele beskrivelsen
    Entrance_-Photo-Chad-Keig-h (1).jpg
    Produceret af Francis Ford Coppola Winery
    Navnet lyder måske bekendt. Foruden ikoniske og Oscar-værdige film står legendariske Francis Ford Coppola i dag bag det kvalitetsdrevne Francis Ford Coppola Winery, som er kendt for sine fantastiske californiske vine, der demonstrerer Coppolas sans for kvalitet, æstetik og godt håndværk.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt