Francis Ford Coppola Winery Director's Cut - Zinfandel - Dry Creek Valley 2021

USA
USA
Californien
Sonoma County

Zinfandel i verdensklasse! Mørk og rig med intense aromaer af krydderier og kaffe, samt en fyldig smag af modne blommer, chokolade og vanilje.

Læs mere

Zinfandel i verdensklasse! Mørk og rig med intense aromaer af krydderier og kaffe, samt en fyldig smag af modne blommer, chokolade og vanilje.

Læs mere
    Director's Cut - Zinfandel - Dry Creek Valley 2021
    279
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Grill og barbecue
    Gris
    Kalv
    Lam
    Okse
    Smagsnoter
    Solbær

    Solbær

    Jordbær

    Jordbær

    Fersken

    Fersken

    Kanel

    Kanel

    Tobak

    Tobak

    Blåbær

    Blåbær

    Druer
    Zinfandel

    Beskrivelse

    Director’s Cut Zinfandel er et pragteksempel på druens fantastiske evne til at skabe vine med utrolig intensitet og saftighed. Vinen er skabt på solmodne druer fra Sonomas Dry Creek Valley, et af de bedste steder i Californien for dyrkning af Zinfandel.

    Director's Cut

    Coppolas Directors cut er blandt vinhusets absolut bedste vine. Director's Cut henviser til en version af en film, der er klippet efter instruktørens oprindelige vision. Med andre ord, så er Director's Cut skræddersyede vine, der udtrykker det specifikke terroir, den omhyggelige sortering af druer, samt de unikke mikroklimaer af Sonoma County.

    15 måneder på fad

    Efter pluk gennemgår mosten gæring på ståltanke, efterfulgt af modning i hele 15 måneder i både franske og amerikanske egetræsfade, hvoraf 30% er nye fade. Denne længerevarende fadophold sikrer stor kompleksitet og flot fadintegritet i den endelige vin.

    Aromatisk rigdom

    En regulær dufte-vin med flotte aromaer af saftige blommer og friske skovbær, ledsaget af subtile toner af ristet brioche. Smagen er karakteriseret af et væld af bærnuancer, varme krydderier og en silkeblød eftersmag.

    Alsidig madvin

    Vinens fylde og sødmefulde eftersmag gør den specielt egnet til barbecue grillretter, spareribs eller koteletter. Vinen er også et fremragende match til andesteg, stegte svampe eller til en god bøf.

    Læs hele beskrivelsen
    Entrance_-Photo-Chad-Keig-h (1).jpg
    Produceret af Francis Ford Coppola Winery
    Navnet lyder måske bekendt. Foruden ikoniske og Oscar-værdige film står legendariske Francis Ford Coppola i dag bag det kvalitetsdrevne Francis Ford Coppola Winery, som er kendt for sine fantastiske californiske vine, der demonstrerer Coppolas sans for kvalitet, æstetik og godt håndværk.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt