Francis Ford Coppola Winery Diamond Collection - Zinfandel 2021

USA
USA
Californien
  • VinAvisen
    2021
    2021

En kvalitets Zinfandel fra øverste hylde, og alt hvad du kan ønske dig i en Zinfandel fra det solbeskinnede Californien. Coppolas ultimative Zinfandel er saftig og blød med en fremragende intensitet og balance.

Læs mere
  • VinAvisen
    2021
    2021

En kvalitets Zinfandel fra øverste hylde, og alt hvad du kan ønske dig i en Zinfandel fra det solbeskinnede Californien. Coppolas ultimative Zinfandel er saftig og blød med en fremragende intensitet og balance.

Læs mere
    Mængde
    pris
    Diamond Collection - Zinfandel 2021
    Pris ved 6 stk.
    Mængdepris

    Før 219 kr.

    159
    kr. /stk
    Spar i alt 360 kr.
    Se flere priser
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Burgere
    Grill og barbecue
    Krydrede retter
    Mørkt fjerkræ
    Okse
    Røget kød
    Smagsnoter
    Solbær

    Solbær

    Jordbær

    Jordbær

    Fersken

    Fersken

    Kanel

    Kanel

    Tobak

    Tobak

    Blåbær

    Blåbær

    Druer
    Zinfandel

    Eksperternes vurdering

    Beskrivelse

    Solmoden Zin

    De saftige og solmodne, dybe og kraftfulde californiske Zinfandel-vine har en særlig plads blandt mange danske vinnydere og Coppolas Diamond Collection Zinfandel er bestemt en rødvin, der bør skænkes i store glas og nydes til alt det gode, der skal på grillen (året rundt). Her får du nemlig en dejlig krydret og fyldig rødvin fuld af smagsrigdom, der sætter retningen for, hvad en god Zinfandel skal kunne.

    Diamond Collection

    Diamond Collection er Francis Ford Coppolas populære serie af enkeltdrue-vine skabt på druer dyrket i Californien. Visionen for Diamond Collection-serien er at krystallisere den enkelte drues unikke egenskaber og det særlige sted, hvor druerne skabes – og altid med den sikre kvalitet, man kan forvente af Francis Ford Coppolas passionsdrevne foretagende.

    Smæk på smagen

    Zinfandel Diamond Collection er skabt på nøje udvalgte druer fra forskellige marker i Californien. Vinen lagres i en blanding af franske, amerikanske og ungarske egetræsfade, hvilket bidrager til vinens aromatiske profil, smagsnuancer og tekstur.

    I glasset byder vinen på noter af jordbær, karamel, sort peber og vanilje. Ved første slurk opleves saftige toner af kirsebær, sort blomme og blåbær, der væver sig sammen i en harmonisk symfoni med de lette fadnoter. Vinen er krydret, fyldig og rig på modne bærnoter, sødmefulde tanniner og en lang eftersmag.

    Frem med grillen

    Den kraftige smag gør vinen særdeles velegnet til grillet oksekød, røgede pølser eller klassisk amerikansk barbecue. Vinen fungerer også til helstegt andesteg eller det krydrede marokkanske køkken.

    Vi anbefaler vinen serveret ved 14 grader og gerne i store glas.

    Læs hele beskrivelsen
    Entrance_-Photo-Chad-Keig-h (1).jpg
    Produceret af Francis Ford Coppola Winery
    Navnet lyder måske bekendt. Foruden ikoniske og Oscar-værdige film står legendariske Francis Ford Coppola i dag bag det kvalitetsdrevne Francis Ford Coppola Winery, som er kendt for sine fantastiske californiske vine, der demonstrerer Coppolas sans for kvalitet, æstetik og godt håndværk.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt