Francis Ford Coppola Winery Diamond Collection - Pinot Noir 2022

USA
USA
Californien

Det perfekte valg for enhver elsker af Pinot Noir på saftig californisk manér. Coppolas Pinot Noir har forførende hindbær- og solbærnoter samt en silkeblød tekstur – en pragtfuld vin til alle, der vil forkæles lidt ekstra.

Læs mere

Det perfekte valg for enhver elsker af Pinot Noir på saftig californisk manér. Coppolas Pinot Noir har forførende hindbær- og solbærnoter samt en silkeblød tekstur – en pragtfuld vin til alle, der vil forkæles lidt ekstra.

Læs mere
    Mængde
    pris
    Diamond Collection - Pinot Noir 2022
    Pris ved 6 stk.
    Mængdepris

    Før 219 kr.

    159
    kr. /stk
    Spar i alt 360 kr.
    Se flere priser
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Gris
    Kalv
    Lyst fjerkræ
    Trøffel
    Vildt
    Smagsnoter
    Kirsebær

    Kirsebær

    Hindbær

    Hindbær

    Svampe

    Svampe

    Nellike

    Nellike

    Vanilje

    Vanilje

    Tranebær

    Tranebær

    The

    The

    Druer
    Pinot Noir

    Beskrivelse

    Indbydende Pinot Noir

    Berømte Coppola har med Diamond Collection Pinot Noir skabt saftig rødvin på californisk manér – med alle de forførende bærdufte, man kunne ønske af sin rødvin. Vinen udtrykker alle druens dyder med silkeblød tekstur, duft af hindbær og solbær, balanceret af et lifligt strejf af vanilje.

    Diamond Collection

    Diamond Collection er Francis Ford Coppolas populære serie af enkeltdrue-vine skabt på druer dyrket i Californien. Visionen for Diamond Collection-serien er at krystallisere den enkelte drues unikke egenskaber og det særlige sted, hvor druerne skabes – og altid med den sikre kvalitet, man kan forvente af Francis Ford Coppolas passionsdrevne foretagende.

    Elegant og silkeblød

    I glasset åbner vinen sig med en forførende duft af modne hindbær, solbær og underspillede noter af vanilje og krydderier. Ved første slurk mødes ganen af frugtige noter som hindbær og solbær, balanceret af en diskret krydret tone og en antydning af vanilje. Vinen er delvist fadlagret på en kombination af fransk og amerikansk eg i 6 måneder, hvilket giver vinen en god fylde, silkestruktur og god dybde og kompleksitet. En herlig californisk Pinot Noir, der både har solmoden dybde og læskende finish.

    Alsidig Pinot til mad

    En solmoden californisk Pinot Noir som denne er ideel til et bredt udvalg af retter, herunder grillede fjerkræ, grillet svinemørbrad eller en cremet pastaret. For at nyde alle de komplekse nuancer, denne vin har at byde på, anbefales det at servere den ved 14 grader.

    Læs hele beskrivelsen
    Entrance_-Photo-Chad-Keig-h (1).jpg
    Produceret af Francis Ford Coppola Winery
    Navnet lyder måske bekendt. Foruden ikoniske og Oscar-værdige film står legendariske Francis Ford Coppola i dag bag det kvalitetsdrevne Francis Ford Coppola Winery, som er kendt for sine fantastiske californiske vine, der demonstrerer Coppolas sans for kvalitet, æstetik og godt håndværk.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt