Buccia Nera Buccia Nera - Rossorelativo 2022

Italien
Italien
Toscana

Luftig, saftig og uimodståelig letdrikkelig. Rossorelativo fra Buccia Nera byder på røde bær, krydderurter og en frisk syre – perfekt til lette retter og det spontane glas. Serveres bedst afkølet!

Læs mere

Luftig, saftig og uimodståelig letdrikkelig. Rossorelativo fra Buccia Nera byder på røde bær, krydderurter og en frisk syre – perfekt til lette retter og det spontane glas. Serveres bedst afkølet!

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
  • NatureWine
  • Sustainable
Mængde
pris
Buccia Nera - Rossorelativo 2022
Pris ved 6 stk.
Mængdepris

Før 199 kr.

159
kr. /stk
Spar i alt 240 kr.
Se flere priser
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Gris
Italiensk mad
Lyst fjerkræ
Ost
Smagsnoter
Fersken

Fersken

Citron

Citron

Æble

Æble

Havsalt

Havsalt

Basilikum

Basilikum

Kirsebær

Kirsebær

Tomat

Tomat

Balsamico

Balsamico

Oregano

Oregano

Blåbær

Blåbær

Blomme

Blomme

Chokolade

Chokolade

Druer
Malvasia
Sangiovese
Syrah

Beskrivelse

Glou-Glou

"Glou-glou" er et fransk udtryk for en let og forfriskende vin, der glider ubesværet ned. Navnet efterligner lyden af at drikke og refererer til vine, der er skabt til nydelse uden for mange formaliteter. Disse vine er typisk unge, saftige og perfekte til uformelle måltider og hyggelige sammenkomster.

Glou-glou-vine produceres med minimal indgriben – ingen unødvendige tilsætningsstoffer, ingen filtrering, blot druernes rene udtryk og terroirets sjæl.

Rossorelativo

Rossorelativo fra Buccia Nera er et skoleeksempel på glou-glou. Navnet samler "rosso" (rød) og "relativo" (relativ/beslægtet), hvilket kan antyde noget i retning af "den relative røde".

Vinen spontangæres i ståltanke og macererer i fire dage, inden den lagrer seks måneder på betontanke. Vinen er ikke filtreret.

Frisk, saftig og ukompliceret

Rossorelativo charmerer med noter af kirsebær og hindbær, et strejf af rosmarin og en diskret, jordet dybde. Den har silkebløde tanniner og en livlig syre, der gør den oplagt til lette oste, pizza, enkle pastaretter og middelhavsinspirerede kødretter som kylling, gris og kalv.

Husk at servere den let afkølet – så får du den bedste oplevelse af denne friske, frugtige og umiddelbare rødvin.

Læs hele beskrivelsen
TOP_Buccia Nera - wide - 1_Edit.jpg
Produceret af Buccia Nera
Familie-ejendommen Buccia Nera drives i dag af fjerde generation med Anastasia Mancini, og hendes to døtre, i spidsen. Huset, med 50 hektar vinmarker, ligger i den del af Chianti der hedder Arezzo. Buccia Nera har dyrket efter økologiske principper siden 2002. I alle henseender bliver miljøet sat i højsæde, således at der mindskes på brugen af energi og vand og hvor det kan lade sig gøre, genbruges andre materialer.
Fra <a href="/sog/?q=Toscana">toscana</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
Fra toscana området i Italien
Toscana er et af de største vinområder i Italien, og hele 30.500 ha. vinmarker er klassificeret som DOC. 85 % af produktionen er rødvin og kvaliteten spænder fra det jævne til nogle af landets bedste og dyreste vine. Toscana er blandt de mest ikoniske vinregioner fra Italien, og her fra kommer også nogle af Italiens, endda verdens, mest berømte og populære vine, f.eks. Chianti Classico og Brunello di Montalcino. Toscana og dets byer Firenze, Siena og den mindre Montalcino er i det hele taget forbundet med en stor del af Italiens stolte kulturhistorie, og det er helt oplagt, at her ligger mange hundrede år gamle fyrstedømmer, som også i generationer har dyrket vin. I Toscana finder vi også nogle af de fineste kunst- og musik-akademier og således er dette stedet, hvor finkultur og vinkultur går hånd i hånd.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt