Divin 0.0% Sparkling Sauvignon Blanc Blush

Frankrig
Frankrig
Loire

Mousserende alkoholfri rosé med noter af hvide blomster og tropiske frugtnoter. Elegant og perfekt til den næste festlig anledning.

Læs mere

Mousserende alkoholfri rosé med noter af hvide blomster og tropiske frugtnoter. Elegant og perfekt til den næste festlig anledning.

Læs mere
  • EcologicalNaturewine
0.0% Sparkling Sauvignon Blanc Blush
135
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Allround
Dessert
Tapas
Vegetariske retter

Beskrivelse

DIVIN blev etableret i 2019 af det anerkendte vinhus Vignobles Villebois, der er kendt for at specialisere sig i vine på Sauvignon Blanc og Pinot Noir, blandt andet fra prestigefyldte appellationer som Sancerre og Pouilly-Fumé. Med DIVIN, stræber vinhuset efter at skabe højkvalitets alkoholfrie vine, der afspejler Loires vinstile med ynde.

Alle vinene er skabt ved hjælp af vakuumdestillations-metoden - en metode, hvorved vinens naturlige kvaliteter og unikke karakter bibeholdes. Først udvindes de flygtige forbindelser (aromaer) og en procentdel af alkoholen. Derefter fordamper den resterende alkohol, og den alkoholfrie vin blandes med den aromatiske base for at skabe denne lækre perlende vin. Vinen er skabt på Sauvignon Blanc med en smule Cabernet Franc og Gamay.

Sparkling Rosé Blush har en ekspressiv næse med hvide blomster og tropiske frugter, suppleret med et behagelig mineralsk-islæt. Smagen byder på hvide ferskner og flintsten med en fin balance og en delikat mousse, som giver en liflig struktur.

Rosé blush er perfekt som aperitif eller til en festlig lejlighed. Serveres afkølet for at nyde dens forfriskende smagsprofil.

 

Læs hele beskrivelsen

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt