Wildeberg Wild House - Sauvignon Blanc 2023

Sydafrika
Sydafrika
Western Cape
Franschhoek

Forrygende Sauvignon Blanc med en sprød og frisk karakter.

Læs mere

Forrygende Sauvignon Blanc med en sprød og frisk karakter.

Læs mere
  • EcologicalNaturewine
Wild House - Sauvignon Blanc 2023
109
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Fed fisk
Lyst fjerkræ
Mad med citrus
Skaldyr
Velkomst
Smagsnoter
Stikkelsbær

Stikkelsbær

Honning

Honning

Grapefrugt

Grapefrugt

Fersken

Fersken

Passionsfrugt

Passionsfrugt

Druer
Sauvignon Blanc

Beskrivelse

Franschhoek Valley

Franschhoek Valley er en smuk og fascinerende region beliggende i Western Cape-provinsen i Sydafrika er en af landets mest berømte vindestinationer. Navnet "Franschhoek" betyder "fransk hjørne" på afrikaans, hvilket afspejler områdets rige historie og arv fra franske kolonister, der bosatte sig her i det 17. århundrede.

Vinhuset Wildeberg er omgivet af majestætiske bjerge og frodige vinmarker. Det milde klima og de forskelligartede jordtyper skaber optimale betingelser for dyrkning af en bred vifte af druesorter, herunder Chenin Blanc, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon og Shiraz.

Dalen er også kendt for sin gastronomi og kultur, der gør området til et populært rejsemål for mad- og vinelskere.

Aromatiske Sauvignon Blanc

Druerne til Wild House Sauvignon Blanc er både håndhøstet og -sorteret. Druerne bliver kun let presset og herefter hviler mosten i 48 timer. Winemaker ”JD” bruger ikke industrigær, men lader i stedet den naturlige gær gøre arbejdet i de rustfrie gæringstanke. Efterfølgende ligger vinen 5 måneder på bærmen for at give mere fylde, afrundethed og aroma.

Liflig og frisk

Wild House Sauvignon Blanc er en ultrafrisk og livlig hvidvin med masser af koncentreret frugt. Vinen byder på friske grape- og mineralske toner, men da vi befinder os i Sydafrika, så udvikler de solmodne druerne også betagende tropiske noter. Vinen har en dejlig lang eftersmag, hvor du fornemmer lidt hyldeblomst- og eksotiske frugtnoter. En dejlig vin, der kan serveres til lyst fjerkræ (prøv f.eks. til kylling i karry), fisk og skaldyr, salater, sushi eller som et velkomstglas i solen. Modsat mange andre hvidvine, så servér gerne Sauvignon Blanc direkte fra køleskabet.

Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Western Cape">western cape</a> området i <a href="/sog/?q=sydafrika">Sydafrika</a>
Fra western cape området i Sydafrika
Franschhoek betyder på hollandsk ”Det Franske Hjørne”og er beliggende sydøst i den berømte vinregion Paarl, grænsende op til Stellenbosch. Det var her de franske huguenotter slog sig ned i slutningen af 1600-tallet. Klimaet er helt påvirket af bjergene, der omkranser hele dalen, og holder de kølige vinde ude.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt