Reitmann Grüner Veltliner 2023

Østrig
Østrig
Niederösterreich

Alsidig, elegant og syngende sprød. En klassisk og let-drikkelig Grüner Veltliner. Her får du en skøn hvidvin, der både er en fantastisk madpartner, men også en ren fornøjelse at nyde for sig selv.

Læs mere

Alsidig, elegant og syngende sprød. En klassisk og let-drikkelig Grüner Veltliner. Her får du en skøn hvidvin, der både er en fantastisk madpartner, men også en ren fornøjelse at nyde for sig selv.

Læs mere
    Mængde
    pris
    Grüner Veltliner 2023
    Pris ved 6 stk.
    Mængdepris

    Før 99 kr.

    59
    kr. /stk
    Spar i alt 240 kr.
    Se flere priser
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Asiatisk mad
    Lyst fjerkræ
    Mad med citrus
    Mager fisk
    Skaldyr
    Stærk krydret mad
    Vegetariske retter
    Smagsnoter
    Æble

    Æble

    Pære

    Pære

    Asparges

    Asparges

    Hvid peber

    Hvid peber

    Flint

    Flint

    Druer
    Grüner Veltliner

    Beskrivelse

    Østrigs stolthed

    Grüner Veltliner er Østrigs hjertebarn og med stor afstand landets mest populære hvidvinsdrue. Grüner Veltiner er kendt for sin alsidighed og forrygende evne til at parre med en bred vifte af retter. Med sin vibrerende friskhed og noter af citrus, grønne æbler og subtile noter af hvid peber, er en god Grüner et ideelt valg til både store, som små anledninger.

    Reitmann Grüner Veltliner er skabt i Niederösterreich, en af Østrigs førende vinregioner. Vinen er fremstillet gennem en langsom koldgæring i rustfri ståltanke, hvilket bevarer Grüner Veltliners friske og livlige karakter

    Smuk i glasset

    Reitmann Grüner Veltliner præsenterer en skinnende strågul farve. I duften udfoldes der friske noter af citrusfrugter, grønne æbler og en delikat praj af hvide blomster. Smagen er sprød og livlig med en afstemt balance mellem frugtsyre og subtil sødme. Eftersmagen er lang og præget af den karakteristiske hvidpeber tone, der kendetegner en klassisk Grüner Veltliner.

    Gode Madmatches

    Reitmann Grüner Veltliner er særdeles madvenlig og kan parres med et væld af retter. Den er især oplagt til lette forretter som carpaccio, skaldyr og sushi. Desuden fungerer den fantastisk til krydrede asiatiske retter, grillede grøntsager og milde oste. Dens alsidighed gør den til et favoritvalg ved store selskaber og som et sikkert valg, når man er i tvivl om menuen.

     

    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt