Raúl Pérez Sketch 2022

Spanien
Spanien
Galicien
Rias Baixas

Sagnomspundne Sketch har et kultfølge og er utvivlsomt verdens mest berømte Albariño! Vinen besidder et væld af både mineralske og tropiske noter.

Læs mere

Sagnomspundne Sketch har et kultfølge og er utvivlsomt verdens mest berømte Albariño! Vinen besidder et væld af både mineralske og tropiske noter.

Læs mere
    Sketch 2022
    645
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Mager fisk
    Skaldyr
    Sushi
    Tapas
    Østers
    Smagsnoter
    Citron

    Citron

    Grapefrugt

    Grapefrugt

    Honningmelon

    Honningmelon

    Nektariner

    Nektariner

    Grønt æble

    Grønt æble

    Druer
    Albarino

    Beskrivelse

    Lige siden den første årgang blev frigivet for 20 år siden, har der altid været en mytisk aura omkring denne vin. Rygterne gik på at Raúl Peréz lagrede vinen på bunden af havet, men dette var blot et eksperiment han legede med, og de vine blev aldrig frigivet. Denne exceptionelle vin bliver lavet hos Rodrigo Mendez, en af Pérez gode venner, i det kølige Rias Baixas. Druerne kommer fra en gammel parcel, der ligger helt nede på stranden ved den galiciske kyst.

    Som altid hersker det naturlige gær, hvor vinen er lagret i to 750 liters egetræsfade. Det er de samme fade der er brugt i alle de 20 årgange, hvor Sketch er blevet lavet. Vinen er hverken klaret eller filteret ved aftapning. Blot ca. 2000 flasker frigives der hvert af Sketch. Vinen har en enorm intensitet og er samtidig vægtløs og frisk som meget få vine kan være. The Wine Advocate har skrevet om Sketch:

    “This is as good as Albariño gets."

     

    Læs hele beskrivelsen
    H-RP Villegas2_Edit_Edit.jpg
    Produceret af Raúl Pérez
    Bredt anset som en af verdens mest visionære og bedste vinmagere. I 2005 forlod han familiens vingård i Bierzo for at skabe Bodegas y Viñedos Raúl Pérez. Siden har han ikke set sig tilbage, og han har for alvor været med til at sætte området Bierzo på landkortet hvor han i dag står som det klare referencepunkt for området.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt