Marie André Chablis 2023

Frankrig
Frankrig
Bourgogne
Chablis

Læskende, slank Chardonnay med den umiskendelige kalkholdige mineralitet, som hvidvine fra det ikoniske område er så kendt for.

Læs mere

Læskende, slank Chardonnay med den umiskendelige kalkholdige mineralitet, som hvidvine fra det ikoniske område er så kendt for.

Læs mere
    Spar 30%
    Chablis 2023

    Før 199 kr.

    139
    kr. /stk
    Passer godt til
    Fed fisk
    Skaldyr
    Vegetariske retter

    Beskrivelse

    Bourgogne-vinhuset Marie André har siden sin spæde start i slutningen af 1800-tallet været kendt for sine elegante, finessefyldte og afbalancerede vine. Vinhuset fik hurtigt ry for den fantastiske kvalitet, der stadig kendetegner husets vinproduktion den dag i dag. Kombinationen af en lang, stolt vintradition og en passioneret tilgang til vindyrkning gør husets vine til fortrinlige bekendtskaber. Her forenes en imødekommende og frisk stil med den sprøde afslutning, der kendetegner en velkomponeret Chablis. Selvom Chablis formelt set er en del af Bourgogne, så er hvidvinene herfra noget helt andet end de hvide Bourgogne-vine. Klimaet er køligere i Chablis, jordbunden mere kalkholdig, og det tilsammen giver en mere slank og grønlig stil i den færdige vin. Marie Andrés flotte eksemplar er holdt i en behagelig stil, der er tør uden at være knastør og som er mere lettilgængelig og ligetil. Marie André Chablis er en læskende, slank Chardonnay med påmindelser om grønne æbler og sarte gule stenfrugter såsom blommer og mirabeller. Vinen har medium fyldig og den umiskendelige kalkholdige mineralitet, som hvidvine fra det ikoniske område er så kendt for. En utrolig imødekommende Chablis, som flot kan ledsage fed fisk, skaldyr og sommerens sprøde grøntsager.
    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt