Kaesler Semillon - Old Vine 2021
Australien
South Australia
Barossa Valley
Vibrerende, indbydende og rent ud sagt uimodståelig smagsoplevelse, der viser Semillon fra som elegante og charmerende side.
Læs mereVibrerende, indbydende og rent ud sagt uimodståelig smagsoplevelse, der viser Semillon fra som elegante og charmerende side.
Læs mereSpar 43%
Før 209 kr.
119
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Smagsnoter
Citron
Bivoks
Fersken
Kamille
Saltvand
Kirsebær
Svampe
Druer
Semillon
Beskrivelse
Ren, saftig, frisk og blød. Med Old Semillon får du en Semillon, der vipper legende mellem det helt friske og det mere cremede udtryk. Kaeslers fine eksemplar kommer fra en enkelt vinmark med krogede gamle vinstokke fra 1961. Semillon er den første frugt, der høstes hos Kaesler. Druerne håndhøstes i de tidlige morgentimer og presses herefter nænsomt som ’free run juice’, hvor druemosten selv løber ud. Dette er for at sikre druernes friskhed i den færdige vin. Herefter gærer druerne i temperaturregulerede rustfriståltanke i ca. 10 dage. I glasset står vinen med brillant klarhed med lyse toner og lysegrønne reflekser. Næsen er pakket med lyse frugter som friskpresset limefrugter, pærer og citrus. Vibrerende, indbydende og rent ud sagt uimodståelig smagsoplevelse, der viser Semillon fra som elegante og charmerende side. Vinen besidder en sprød frugtsyre og smagsnoter med friske limes, grapefrugt og et hint af grønne æbler. Et fornemt eksempel på Semillon, der desværre kun fås i begrædende små mængder.
Læs hele beskrivelsen
Produceret af Kaesler
KAESLER er et femstjernet (Halliday) vineri i Barossa Valley, som bliver styret af tre stærke personligheder: Winemaker Steven og viticulturist Nigel og ikke mindst den karismatiske ejer, Reid Bosward. Det er et helt klassisk og rustikt australsk set-up, hvor man ved stalddøren møder den dedikerede trio i korte bukser, støvede støvler og en grensaks i hånden. KAESLER er klassisk Barossa – hvis klassisk vel at mærke betyder: eksemplarisk. Husets vine præsenterer den intense frugt med dybde og kompleksitet, men altid holdt i ave af en friskhed, der giver vinen balance.