Francis Ford Coppola Winery Rosso & Bianco - Chardonnay 2022

USA
USA
Californien

Livlig og frisk Chardonnay med saftige strejf af Californisk sol. Vinen byder på noter af tropisk frugt og en let og forfriskende smag.

Læs mere

Livlig og frisk Chardonnay med saftige strejf af Californisk sol. Vinen byder på noter af tropisk frugt og en let og forfriskende smag.

Læs mere
    Rosso & Bianco - Chardonnay 2022
    159
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Kammusling
    Lyst fjerkræ
    Mad med citrus
    Skaldyr
    Velkomst
    Smagsnoter
    Æble

    Æble

    Smør

    Smør

    Ananas

    Ananas

    Vanilje

    Vanilje

    Stjernefrugt

    Stjernefrugt

    Druer
    Chardonnay

    Beskrivelse

    Sprød Chardonnay

    Rosso & Bianco Chardonnay byder på en dejlig let og frisk hvidvin, der udstråler uforstyrret og charmerende Chardonnay karakter. Ved at gærer vinen i rustfrit stål i stedet for eg, udfoldes Chardonnay sine naturlige smagskvaliteter, uden kryddernoter, som fadet kan skabe. Denne teknik giver vinen en lettere tekstur, der gør den let-drikkelig og sprød. Tilmed høstes druerne om natten for at bevare så meget friskhed som muligt.

    Rosso & Bianco

    Rosso & Bianco vinen er en hyldest til vinhusets italienske arv og inspireret af familiens egen kærlighed for den ukomplicerede og gode vin.  Rosso & Bianco serien er skabt ud fra den filosofi, at god vin skabes via dygtigt håndværk og fokus på at druens naturlige egenskaber skinner igennem. Rosso & Bianco byder på imponerende værdi for pengene.  

    Attraktive aromaer

    Vinen brillerer med en lys strågul farve, der glinser i glasset. Duften er indbydende med noter af abrikos, ananas, melon. Smagen imponerer med nuancer af æble, tørret abrikos og en finish af citronskal, der efterlader en frisk og mundrensende eftersmag.

    Til det lette køkken

    Med sin lette og forfriskende karakter er vinen oplagt som aperitif, eller som ledsager til friske skaldyr, grillet lyst fjerkræ eller cremede supper. Servér gerne vinen godt afkølet ved 6-8°.

    Læs hele beskrivelsen
    Entrance_-Photo-Chad-Keig-h (1).jpg
    Produceret af Francis Ford Coppola Winery
    Navnet lyder måske bekendt. Foruden ikoniske og Oscar-værdige film står legendariske Francis Ford Coppola i dag bag det kvalitetsdrevne Francis Ford Coppola Winery, som er kendt for sine fantastiske californiske vine, der demonstrerer Coppolas sans for kvalitet, æstetik og godt håndværk.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt