Brauer Riesling 2023

Tyskland
Tyskland
Pfalz

Brauer skaber i Pfalz ægte tysk Riesling – en frisk, saftig og økologisk skønhed, der er fyldt med den sprødeste Riesling-frugt. Perfekt til Riesling-elskeren.

Læs mere

Brauer skaber i Pfalz ægte tysk Riesling – en frisk, saftig og økologisk skønhed, der er fyldt med den sprødeste Riesling-frugt. Perfekt til Riesling-elskeren.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
Mængde
pris
Riesling 2023
Pris ved 6 stk.
Mængdepris

Før 109 kr.

59
kr. /stk
Spar i alt 300 kr.
Se flere priser
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Fed fisk
Mad med citrus
Skaldyr
Vegetariske retter
Smagsnoter
Lime

Lime

Grønt æble

Grønt æble

Honning

Honning

Jasmin

Jasmin

Petroleum

Petroleum

Citron

Citron

Druer
Riesling

Beskrivelse

Øko Riesling

Riesling Brauer er indbegrebet af en saftig, let og ukompliceret tysk Riesling. Her får du sprøde citrus- og æblenoter i en fantastisk balance mellem frugtsødme og sprød syre. Riesling-vine byder ofte på god værdi for pengene, og denne økologiske hvidvin fra Brauer er absolut ingen undtagelse.

Frugtig Riesling fra Pfalz

Pfalz-vinregionen i det sydvestlige Tyskland nyder godt af varme somre og milde vintre og beskyttes af Haardt-bjergene, hvilket sikrer god og lang vækstsæsonen. Pfalz er berømt for sin Riesling, som har en fyldigere, mere frugtdreven stil end Mosel. Vinene er livlige, charmerende og prisvenlige.

Frisk og sprød

Brauer Riesling fra Pfalz skabes helt traditionelt med koldgæring for at bevare vinens naturlige friskhed og frugtige karakter. Dette skaber sprød hvidvin med klare citrusnoter og en livlig syre, der gør denne Riesling oplagt til citronmarineret fisk, skaldyrsfaddet, asparges og friske salater. Vinen fungerer også glimrende som velkomst. Servér Brauer Riesling afkølet ved 8 grader for en helt perfekt smagsoplevelse.

Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Pfalz">pfalz</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
Fra pfalz området i Tyskland
Af Tysklands 13 regioner er Pfalz den næststørste, og har rekordtid indskrevet sig som én af de vigtigste. Regionen starter i nord nær den historiske by Worms, og slynger sig 85 kilometer ned mod den franske grænse, afskærmet af Haardt-bjergene i øst, der sikrer lunt klima og beskedne nedbørsmængder. På 2/3 af markerne i Pfalz gror hvide druesorter, hvor Riesling er den mest beplantede. Det unikke mikroklima sikrer, at vinene herfra fremstår mere fyldige end de der kommer fra fx Mosel. I de senere år har Spätburgunder eller Pinot Noir, som vi vel nok bedst kender den som, fået en dominerende placering blandt Pfalz’ rødvine. I takt med at nye generationer af vinavlere kommer til, vil vi utvivlsomt se mere til denne druesort i de kommende år.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt