Moingeon Crémant de Bourgogne - Brut Rosé 2019
Forfriskende, tør Crémant Rosé med en vifte af nyplukkede skovhindbær og fine perlende bobler. En strålende eksponent for den lyserøde bølge inden for mousserende vin.
Læs mereForfriskende, tør Crémant Rosé med en vifte af nyplukkede skovhindbær og fine perlende bobler. En strålende eksponent for den lyserøde bølge inden for mousserende vin.
Læs merepris
Før 169 kr.
Granatæble
Brombær
Viol
Skovbund
Hindbær
Kirsebær
Svampe
Nellike
Vanilje
Beskrivelse
Moingeon Crémant Rosé
Lyserøde bobler er uden tvivl kommet for at blive. For der sker noget helt særligt, når rosévinens indbydende og delikate stil møder Crémant de Bourgognens luksuriøse, perlende bobler og friske facon. Med Crémant de Bourgogne Brut Rosé har Moingeon skabt en skøn kvalitetsvin, der inviterer til festligt humør og den dejligste smag af sommer.
Fortryllende rosébobler
Moingeon Crémant de Bourgogne Rosé er lavet på de klassiske blå burgundiske druer Pinot Noir og Gamay. Vinen har den fineste lyse, næsten transparente, roséfarve, som Provence er blevet så kendt for. I næsen byder vinen på den klassiske Pinot Noir-bouquet med livlige røde bærfrugter, samt noter af grape og lime. I smagen har vinen en eksemplarisk frugtsyre, god fylde, masser af velsmag og den fineste, elegante mousse. En strålende eksponent for den lyserøde bølge inden for mousserende vin.
Druerne til den smukke Crémant kommer fra forskellige parceller i Côtes de Beaune, Côtes de Nuits og Côtes Chalonnaise i Bourgogne og dyrkes efter områdets forskrifter. De forskellige områder byder på forskellige jordbundsforhold, hvilket bidrager med fin kompleksitet til den færdige vin, der skabes efter den traditionelle Champagne-metode.
Resultatet er en forfriskende, tør Crémant med en vifte af nyplukkede skovhindbær og fine perlende bobler.
Perfekt til festligt humør og frugtdesserter
Moingeon Crémant de Bourgogne Rosé er oplagt til hyggeaftener og festlige anledninger, men er faktisk også en rigtig lækker vin til maden. I særdeleshed vil vinen flot ledsage desserter med frugt såsom æblekage med creme fraiche og hjemmelavet sorbetis, men vinen kan også akkompagnere små anretninger fra havet.