Champagne Jean Plener Cuvée Grand Cru Bouzy Classique

Frankrig
Frankrig
Champagne
Montagne de Reims

Fremragende Grand Cru Champagne af sjældent-set kvalitet til prisen. Champagne Plener skaber udsøgte bobler fra marker omkring byen Bouzy i Montagne Des Reims.

Læs mere

Fremragende Grand Cru Champagne af sjældent-set kvalitet til prisen. Champagne Plener skaber udsøgte bobler fra marker omkring byen Bouzy i Montagne Des Reims.

Læs mere
  • Sustainable
Spar 30%
Cuvée Grand Cru Bouzy Classique

Før 425 kr.

299
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Fed fisk
Ost
Sushi
Tapas
Vegetariske retter
Smagsnoter
Æble

Æble

Smør

Smør

Ananas

Ananas

Vanilje

Vanilje

Stjernefrugt

Stjernefrugt

Kirsebær

Kirsebær

Hindbær

Hindbær

Svampe

Svampe

Nellike

Nellike

Druer
Chardonnay
Pinot Noir

Beskrivelse

Ren Grand Cru

Dette er Champagne Pleners visitkort – deres Cuvée Brut. Champagne Plener råder udelukkende over parceller på Grand Cru marker, så er det et ekstraordinært druemateriale man har at arbejde med i kælderen. Kort sagt er det druer plukket fra nogle af Champagne regionens bedste marker. Vinen er skabt på 70 % Pinot Noir og 30 % Chardonnay med druer udelukkende fra den berømte Grand Cru by Bouzy.

Hele 4 års lagring

Efter gæring og lagring i en blanding af små egetræsfade og mindre ståltanke, så er vinen efter 2. gæring lagret minimum fire år før den degorgeres og frigives på markedet.

Terroir-tro Champagne

Vinen afslører en stor og kompleks aroma pakket med nuancer af bl.a. hvide blomster, modne citrusfrugter, æbler, lette fadtoner, krydderier og moden gul frugt. I smagen fornemmes virkelig det fine terroir vinen kommer fra. Vinen byder på stor dybde og intensitet, kombineret med en fornem balance, der gør vinen utrolig elegant.

Luksus i glasset

En kompleks Champagne, der er oplagt som en luksuriøs velkomst eller aperitif, eller i selskab med fisk og skaldyr, lyst kød eller et bredt udvalg af faste oste. Champagnen kan snildt gemmes i op til 15 år fra frigivelse. Vi anbefaler Champagne Plener serveret ved 8-9 grader.

Læs hele beskrivelsen
Jean Plener.jpg
Produceret af Champagne Jean Plener
Champagne Jean Plener har i mange år levet et stille liv under radaren på mange af Frankrigs bedste restauranter, men nu er de også tilgængelige hos et lille udvalg af importører rundt om i verden.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt