Akvavit
Med en snaps eller akvavit fra Kjær & Sommerfeldt er du altid sikker på, at den er nøje udvalgt og kvaliteten er i top. Vi har haft høje standarder siden 1875 og samarbejder med nogle af de bedste akvavit og snaps producenter i Danmark.
Akvavit
Med en snaps eller akvavit fra Kjær & Sommerfeldt er du altid sikker på, at den er nøje udvalgt og kvaliteten er i top. Vi har haft høje standarder siden 1875 og samarbejder med nogle af de bedste akvavit og snaps producenter i Danmark.
Bestem selv et prisinterval
(0)
(0)
Niels Juel Akvavit
Krydret med Braunsteins specielle krydderblanding og for at opnå yderligere finesse, kompleksitet og afrunding i smagen er den lagret på store træfade, der tidligere har indeholdt oloroso sherry.
Læs mereValnød Snaps
Valnøddesnapsen lagrer gerne op til 2 år og bliver kun bedre og bedre - den er dejlig rund og blød og gør sig fortrinlig til ostebordet.
Læs merePorsesnaps
Det er med porse som med vin. Mikroklima og jordbundsforhold hvor planten gror spiller en stor rolle for porsens aroma, og i Danmark finder man den kun få steder. Tillige vinder en porse ved lagring i indtil flere år. En mørk og kompleks snaps med en lang og blød smag, sødmefuldt afrundet og med den for porsen karakteristiske snert af bitterhed i eftersmagen.
Læs mereForårssnaps
Mens Braunsteins andre snapse er lavet på udtræk af urter, er Påske Akvavitten destilleret med krydderierne, hvilket giver frisk og klart udtryk. Aromatisk og intens i både duft og smag.
Læs mereGylden akvavit
Brødrene Claus og Michael Braunstein brugte hvert år som børn, en pæn del af deres sommerferie, på at hjælpe deres farfar med at samle porse og sortebær langs den jyske vestkyst, så han kunne lave sine kryddersnapse. Farfaren var aktiv i det lokale snapselaug i Køge, og hjemme i køkkenet stod flaskerne linet i lange rækker og trak smagsstoffer ud af f.eks. porse, kvan og citronmelisse.
Læs mereEnebærsnaps
Det er ikke lige til at se, men enebær er faktisk slet ikke bær, men derimod runde kogler fra enebusken.
Touché Akvavit
Russeren, Ivan Bazin, var hele sit liv sørejsende, en gentleman og selvom han måske ikke var af overklassen, udstrålede han "klasse" og blev derfor medlem af den københavnske fægteklub. Ydermere blev han en af drivkræfterne i klubben.
Læs mereFadlagert Akvavit
Smagfuld krydret snaps med sherry og rom. Basen i Brøndums Fadlagret er et maltdestillat, lagret 2½ år på amerikanske whiskyfade, og krydret med sherry, rom og citronskal.
Læs mereSlåensnaps
Braunstein Slåen Snaps kombinerer den klassiske snaps, med det bedste som frugten slåen kan levere.
Organic Dill Aquavit
Nordic EtOH Organic Dill Aquavit har dild som den mest dominerede smagsgiver. Der er også et sprødt og urtet hint fra dildspids og lette eukalyptus noter fra dildfrø. Dilden bliver løftet og balanceret med kølige og grønne smage fra frisk agurk og en sart undertone af håndplukket dansk tang, der giver en mild fylde og karakteristisk bund. Nordic EtOH Organic Dill Aquavit er lavet på dildfrø, dildspidser, frisk agurk, savtang, vingetang og ristet blæretang. Nordic EtOH Akvavit er lavet på økologisk femdobbelt kolonnedestillet hvedesprit. Det giver en helt ren base til at indkapsle alle dufte og smage fra hver ingrediens, hvor der er arbejdet målrettet med at skabe en balanceret enkelthed funderet i dyb kompleksitet. Nordic EtOH Akvavit er en kobling af et tydligt nordisk og traditionelt udtryk med deres personlige strejf, der sammenfattes i en fløjlsblød alkohol med en unik smagsprofil.
Læs mereÆblesnaps
Dansk Æblebrændevin, hvor håndværket, samt de bedste råvarer, tilsat omhu, skaber smagsoplevelser i topklasse.
Stjernesnaps
Braunstein Stjernesnaps er lavet som en kryddersnaps, hvilket trækker flere forskellige smage ud af krydderiet. Den er afrundet med en lille dosis appelsinskal. En blød og mild duft af sød lakrids med undertoner af træ og læder. Eftersmagen præges af tobak og en ganske let bitterhed. Nydes som aperitif i tide eller utide
Læs mereGrill Akvavit
De markante vanilje noter denne akvavit byder på, vil komplementere de røgede/brændte smage, der ofte karakteriserer grillet mad.
Læs mere