Smagning Århus Vores favoritter i 2024

Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C

Lørdag, 14. December 2024

Kl. 15:00 - 17:00

Har du nogensinde undret dig over, hvilke vine vores vinkonsulenter selv holder mest af? Nu har du chancen for at finde ud af det! Til denne smagning tager vi dig med bag kulisserne og præsenterer personalets absolutte favoritter – de vine, vores eksperter vender tilbage til igen og igen.

Læs mere

Har du nogensinde undret dig over, hvilke vine vores vinkonsulenter selv holder mest af? Nu har du chancen for at finde ud af det! Til denne smagning tager vi dig med bag kulisserne og præsenterer personalets absolutte favoritter – de vine, vores eksperter vender tilbage til igen og igen.

Læs mere
    Vores favoritter i 2024
    449
    kr.

    Beskrivelse

    Jakob's favorit: Thierry Fournier Champagne, Chardonnay

    En ung vinmager, der virkelig har styr på sit håndværk. Jeg besøgte Thierry Fournier sammen med kollegaer i foråret og blev straks forelsket i Juliens tilgang til ældre basevin i hans champagner, som giver dem en mere udviklet og cremet karakter.

    Mads favorit: Henri Bourgeois Sancerre - d'Antan

    Mens hvid Sancerre ofte er sprød og elegant, byder d’Antan fra Henri Bourgeois på en dybde og kompleksitet, som sjældent opleves med Sauvignon Blanc. Frugten er kølig, strukturen cremet, og syren er høj, men perfekt balanceret. Eftersmagen er uendelig, og det er svært at lade være med at skænke endnu et glas.

    Jes favorit: Clos Du Moulin Aux Moines Auxey-Duresses Blanc 2022

    Denne historiske monopol Clos blev grundlagt af munke i Bourgogne i år 932. Under mit forårsbesøg blev jeg imponeret over deres 'hands-off'-tilgang i kælderen, og hvordan de viser, at hvid Bourgogne ikke behøver masser af fad. Det er en lille produktion på højeste niveau. Marken Består af kun ca. tre hektar, hvoraf de 0,8 er tilplantet med Chardonnay.

    Kasper's favorit: Abril Spätburgunder Magmatit - Stein 2022

    ”Jeg elsker generelt tysk vin og er især fan af Abrils kølige Spätburgunder. Den er saftig, kraftfuld, men samtidig kølig og elegant.”

    Peter's favorit: Rivetto Barbaresco Nervo

    ” Enestående enkeltmark og bevinget biodynamik fra medrivende Rivetto. Denne Barbaresco er alt hvad man kunne ønske sig i et glas. Vinen besidder både elegancen fra stor rød Bourgogne og intensiteten fra en Barolo. Det smukkeste ved vinen er, at den allerede er saftig, åben og kompleks, men med yderligere kælderlagring vil den uomtvisteligt byde på nye mindeværdige smagsoplevelser.”

    Lars favorit: Chateau La Garde

    Vi kommer altså ikke uden om Bordeaux! Tænk på alle de krige, der har været udkæmpet for at få fat i de fantastiske vine. Fra hver deres appellation i Bordeaux stråler de skønne Bordeaux vine i hver deres prisklasse. Det er svært at vælge. La Garde er et godt eksempel på at Bordeaux vin ikke behøver at betyde blå tænder og sammensnerpet munde, men heller præget af et frugtigt udtryk og tilgængelighed, selv i vinens unge år.

    Smagningen foregår i Kjær & Sommerfeldts smukke lokaler, og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

    NB. Smagningen vil foregå på dansk.

    Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter.

    Billetten kan ikke refunderes/byttes, medmindre smagningen aflyses grundet for få tilmeldte.

    Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt.

    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt