Smagning Århus Vinene fra det nordlige Spanien i Aarhus

Kjær & Sommerfeldt, Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C

Torsdag, 13. Februar 2025

Kl. 16:30 - 18:30

Tag med på en vinrejse igennem de nordlige spanske vinregioner. Vi smager på både klassiske og moderne vine fra kendte regioner som Bierzo, Priorat, Rioja og Ribera del Duero. Grib chancen! Vi glæder os meget til at skænke disse udsøgte spanske skønheder.

Læs mere

Tag med på en vinrejse igennem de nordlige spanske vinregioner. Vi smager på både klassiske og moderne vine fra kendte regioner som Bierzo, Priorat, Rioja og Ribera del Duero. Grib chancen! Vi glæder os meget til at skænke disse udsøgte spanske skønheder.

Læs mere
    Vinene fra det nordlige Spanien i Aarhus
    449
    kr.

    Beskrivelse

    Spanien er i dag på sejrskurs som Europas, og måske endda verdens, førende vinland, når det gælder vine af tårnhøj kvalitet til attraktive priser. I Spanien finder vi vine, der uden problemer kan måle sig med ikoniske vine fra Bourgogne og Bordeaux. Spanien har mange vinregioner, men de bedste vine bliver fortsat skabt i den nordlige del af landet.

    Til denne smagning vil vi udforske både traditionelle og moderne vine fra nogle af Spaniens mest spændende vinregioner: Bierzo, Galicien, Priorat, Rioja og Ribera del Duero. Vi smager unikke, terroir-tro og klassiske vine, men også nye, innovative fortolkninger af spanske klassikere, som viser landets tørst efter at udfordre traditionerne.

    Vi præsenterer dig for vine fra fremtrædende navne som danske Peter Sisseck, der med sin ikoniske vine har skabt global opmærksomhed om Ribera del Duero. Vi smager også elegante vine fra Priorats frontløber, Terroir Al Limit, der kombinerer regionens kraftfulde udtryk med en forfriskende elegance. Du vil også få muligheden for at smage Viña Pomal, en klassisk repræsentant for Rioja, samt nyde mesterlig Albariño fra Rodrigo Mendez i Galicien – en af de største navne inden for spansk hvidvin.

    Uanset om du er velverset i Spanien eller blot nysgerrig efter at lære mere om spanske vine, vil denne smagning give dig en unik oplevelse af, hvad Spanien har at byde på. 

    Glæd jer til at smage:

    • Rodrigo Méndez Albariño - Toralla 2023, Rias Baixas
    • Adegas Guimaro Finca Meixemán 2021, Ribera Sacra
    • Terroir Al Limit Terra de Cuques Negre 2021, Priorat
    • Artuke Pies Negros 2021, Rioja
    • Viña Pomal Gran Reserva 2015, Rioja
    • Peter Sisseck Flor de Pingus 2022, Ribiera del Duero

    Smagningen foregår i Kjær & Sommerfeldts smukke lokaler, og afholdes af vores dygtige vinkonsulent.

    Smagningen vil foregå på dansk.

    Til smagningen serveres der naturligvis friskbagt brød og koldt vand. Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet. Smagningen gennemføres kun ved min. 10 solgte billetter.

    Billetten kan ikke refunderes/byttes, medmindre smagningen aflyses grundet for få tilmeldte.

    Billetten er ordrebekræftelsen, som vil blive tilsendt.

    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt