Champagne Jean Plener

Champagne Jean Plener

Champagne Jean Plener har i mange år levet et stille liv under radaren på mange af Frankrigs bedste restauranter, men nu er de også tilgængelige hos et lille udvalg af importører rundt om i verden.

Champagne af yderst exceptionel kvalitet er hvad man forvente fra Champagne Plener fra den berømte Grand Cru by Bouzy. Efter adskillige år ved roret hos Champagne Plener har Jean Plener givet faklen videre til datteren, den dygtige Maud Plener, der er syvende generation i familien. Maud fortsætter kunsten i at skabe kvalitetschampagne hos det lille domaine i Grand Cru byen Bouzy i det nordlige Champagne i Montage-de-Reims.

Blot 5,5 hektar råder familien over, og det er udelukkende Grand Cru Bouzy, fordelt på 18 forskellige parceller. Den mindste parcel er helt ned til 0,03 hektar i størrelse!

Domainet har i mange år været bæredygtigt certificeret under både HVE3 og Sustainable Winegrowing in Champagne og ydermere har pesticider været bandlyst på domainet i mange år.  Alle 5,5 hektar er også under omlægning til økologisk drift.

Vinene bliver vinificeret og lagret i den gamle kælder under huset i Bouzy. Her hersker det naturlige gær og alle vinene lagres minimum fire år før de bliver frigivet.

Information

2 Rue Aristide Briand, 51150 Bouzy, Frankrig

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt