Vin til chokolade
Chokolade smager himmelsk med den helt korrekte vin. Vi anbefaler at man overvejer sødmegraden i chokoladen og vælger derfra hvilken vin der passer bedst. Huskereglen er at vinen helst skal være sødere end chokoladen for den bedste oplevelse. Er det mørk chokolade så anbefaler vi eksempelvis en portvin eller en Recioto. Serveres der hvid chokolade, er det oplagt at servere demi-sec Champagne eller Auslese.
Vin til chokolade
Chokolade smager himmelsk med den helt korrekte vin. Vi anbefaler at man overvejer sødmegraden i chokoladen og vælger derfra hvilken vin der passer bedst. Huskereglen er at vinen helst skal være sødere end chokoladen for den bedste oplevelse. Er det mørk chokolade så anbefaler vi eksempelvis en portvin eller en Recioto. Serveres der hvid chokolade, er det oplagt at servere demi-sec Champagne eller Auslese.
Bestem selv et prisinterval
(0)
(0)
Champagne - Réserve Exclusive - Demi Sec
Finessefyldt, sødmefuld Champagne med delikate noter af fersken og abrikos.
Ratafia Champenois VE MV
Noter af kirsebær, ristede krydderier, mandler, Maraschino likør, chokolade, appelsinskal, abrikoser, kanel og rancio-påmindelser. En flot kompleks og Fyldig hedvin, med en næsten cremet tekstur.
Læs mere