UNA Chardonnay 2022

Chile
Chile
Central Valley

Smag fantastiske Una Chardonnay. Alle Chardonnay-druens naturlige dyder, udtrykt i en balanceret og alsidig vin med saftige smagsnoter af modne pærer og eksotiske frugter.

Læs mere

Smag fantastiske Una Chardonnay. Alle Chardonnay-druens naturlige dyder, udtrykt i en balanceret og alsidig vin med saftige smagsnoter af modne pærer og eksotiske frugter.

Læs mere
    Mængde
    pris
    Chardonnay 2022
    Pris ved 6 stk.
    Mængdepris

    Før 109 kr.

    59
    kr. /stk
    Spar i alt 300 kr.
    Se flere priser
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Fed fisk
    Kammusling
    Lyst fjerkræ
    Mager fisk
    Smagsnoter
    Æble

    Æble

    Smør

    Smør

    Ananas

    Ananas

    Vanilje

    Vanilje

    Stjernefrugt

    Stjernefrugt

    Druer
    Chardonnay

    Beskrivelse

    UNA Chardonnay 

    UNA Chardonnay er en hyldest til den ædle Chardonnay-drue. Druerne dyrkes omhyggeligt i Central Valleys solrige klima med varme dage og kølige nætter, hvilket giver vinen en medium krop og en friskhed, der er pakket med eksotiske frugtnoter. Den er en sand fornøjelse for sanserne og en invitation til at udforske  Chardonnay-druen i sit rette element.

    Renhed og Karakter

    UNA Chardonnay omfavner en ligetil tilgang til vinproduktion ved at gennemgå ståltankslagring, hvilket hjælper med at bevare druens rene og naturlige smagskvaliteter. Her er ingen indflydelse fra egetræsfade til at forstyrre det enkle og autentiske udtryk af Chardonnay-druen. Resultatet er en vin, der forener de fortryllende træk ved Chardonnay, uden at gå på kompromis med balance og finesse.

    Forfriskende smag 

    UNA Chardonnay byder på en fortryllende duft, der vækker sanserne med en subtil elegance af citrusfrugter, modne æbler og saftige pærer. Ved første slurk danser smagsnoterne på tungen og afslører en harmonisk blanding af eksotiske frugter som ananas og mango, perfekt afbalanceret med noter af smør og vanilje. Vinens medium krop og afrundede syrlighed skaber en lækker tekstur, der slutter med en behagelig finish.

    UNA og mad 

    Denne alsidige vin har mange kulinariske muligheder og kan ledsage en bred vifte af retter. Prøv for eksempel at parre UNA Chardonnay med grillede skaldyr som rejer og jomfruhummer, hvor dens frugtige karakter komplimenterer retten på smukkeste vis. Den er også en fornøjelse til fjerkræ og grillede grøntsager.

    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt